Aanmeldingsformulier voor nieuwe leden

Let op: Dit formulier is bedoeld als definitieve aanmelding als lid van onze vereniging.
Indien u vrijblijvend kennis wil maken, neem dan contact op met de secretaris of de jeugdleider via deze link.

roepnaam
voorletters
tussenvoegsel
achternaam
dag
maand
jaar
straatnaam
huisnummer
postcode
woonplaats

Informatievoorziening van de vereniging.

Zou u zo vriendelijk willen zijn, uw voorkeur kenbaar te maken m.b.t. informatievoorziening van de vereniging:

Informatie die naar de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaakbond) wordt verstuurd.

Uw naam en geboortedatum zullen aan de schaakbond bekend worden gemaakt t.b.v. verwerking van toernooien. Daarnaast kunt u aangeven of u interesse heeft in de volgende punten:

Door JA te selecteren, gaat u akkoord dat uw adres en woonplaats bekend worden gemaakt, zodat de schaakbond hun magazine gratis naar u kan versturen.
Door JA te selecteren, gaat u akkoord dat uw e-mail adres bekend wordt gemaakt aan de schaakbond, voor extra informatie en promotiemateriaal.