Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

website: www.dekker-elektro.nl

Dekker Elektro is een technisch dienstverlener op elektrotechnisch-, beveiligings-, domotica- en onderhoudsgebied. Onze filosofie is dat wanneer mensen werken met plezier, zij ook de beste kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor levert Dekker-Elektro kwalitatief hoogwaardige techniek en dienstverlening.
In onze organisatie wordt er voor gekozen alleen een opdracht aan te nemen wanneer onze medewerkers er zeker van zijn de gevraagde kwaliteit ook daadwerkelijk te kunnen leveren

Omdat Dekker-Elektro begaan is met de omgeving, tracht de organisatie ernaar om ook de klanten te voorzien van duurzame oplossingen. Aangezien de aanschaf van ‘duurzame producten’ vaak duurder uitvallen dan de aanschaf van traditionele producten, is het van belang ook de besparing van de oplossingen te kunnen berekenen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en kunnen voor elke situatie de ideale oplossing bieden. Door het maken van een analyse kan er een energievoorstel gemaakt worden waardoor wij u concrete aanbevelingen kunnen doen om het energieverbruik van uw installaties te optimaliseren.