Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

website: www.emprove.nl

"Wij streven naar zero incidents. Wij geloven hier niet alleen in, maar handelen er ook naar."

Emprove is een adviesbureau voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu met als focus de maritieme sector. Vanuit onze passie voor het bereiken van zero incidents en excellentie, willen wij met onze dienstverlening een bijdrage leveren aan het veilig, milieuvriendelijk en rendabel vervoeren, overslaan en opslaan van (gevaarlijke) goederen.
Emprove focust zich op de competenties, gedrag en cultuur van werknemers en organisatie. Wij streven naar een maximale betrokkenheid van het management, het wal- en het scheepspersoneel. Met onze dienstverlening willen wij een bijdrage leveren aan het veilig, milieuvriendelijk en rendabel vervoeren, overslaan en opslaan van (gevaarlijke) goederen in de industrie.
Technische know-how en betrokkenheid zijn termen die ons kenmerken. Wij ondersteunen o.a. op het gebied van compliance, strategie ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, interne en externe audits. Door innovatieve toepassingen kunnen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om een maximale prestatie neer te zetten.

Missie & Visie
Empowering Improvement – staat voor het in staat stellen van mensen om zichzelf en hun (maritieme) organisatie continu beter te laten presteren, verder dan de normen en eisen die gesteld worden. Wij streven naar een maritieme industrie van een uitstekende kwaliteit met zero incidents.