Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

website: www.nvdsadvocaten.nl

Nauman Van der Starre is een advocatenkantoor gevestigd in Oostvoorne. De gehele regio Voorne-Putten, waaronder Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Geervliet kan bij ons terecht. Onze advocaten zijn mr. Simone Verweel-Nauman en mr. Chrystel van der Starre.

Onze advocaten zijn beide werkzaam in een algemene praktijk. Daarnaast heeft het kantoor twee specialisaties: personen- en familierecht en arbeidsrecht. U kunt onder andere bij ons terecht voor echtscheidingen, beëindiging samenleving, alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, het opstellen van een ouderschapsplan, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en pensioenkwesties. Ook voor het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst of in geval van een ontslag op staande voet of ontbinding van een arbeidsovereenkomst bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel als advocaat als als mediator kunnen wij u bijstaan. Of het nu in onderhandelingen of in een procedure is, wij staan u met raad en daad ter zijde. Het streven is altijd om uw probleem zo snel mogelijk en het liefst zonder procedure op te lossen door middel van overleg en onderhandeling. Mocht dit echter niet lukken of voor u niet tot het beste resultaat leiden, dan zullen wij in een procedure voor u strijden.

Nauman Van der Starre is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor. De advocaten hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij staan midden in de samenleving en vierkant achter onze cliënten!

Als u naast gedegen rechtshulp ook inlevingsvermogen wenst en betrokkenheid in plaats van een afstandelijke relatie, neemt u dan contact met ons op. Belt u ons gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Nauman Van der Starre
De Pinnepot 14
3233 LP Oostvoorne
T 0181-820297
F 0181-820298