Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

website: simonisverf.com

 

 Simonis Verf is de onafhankelijke verfgroothandel in Zuid-Holland en Zeeland. Wij streven voortdurend  naar een duurzame en succesvolle samenwerking met onze relaties. Wij willen als een verlengstuk voor de bedrijfsvoering van onze klanten fungeren. Dit doen we door verder te gaan dan het leveren van verf en toebehoren alleen. Ons motto is daarom: 

‘Simonis Verf, dé totaalleverancier achter elke vakman.’

Als verfgroothandel spelen wij continue in op de nieuwste markt- en productontwikkelingen. Het is onze opdracht onze klanten dagelijks de beste ondersteuning te bieden om zodoende op lange termijn samen succesvol te kunnen zijn. Een breed en kwalitatief sterk assortiment met een hoge leverbetrouwbaarheid vinden wij niet voldoende. Wij hechten een groot belang aan een deskundig en onafhankelijk advies en een compleet dienstenpakket waarmee we onze klanten in elke situatie een passende oplossing kunnen aanbieden.

Samen met onze ervaren, praktijkgerichte medewerkers en onze leveranciers staan wij garant voor een service en kwaliteit van het hoogste niveau, oftewel zijn we:

Partners in vakmanschap

Rotterdam-Zuid
Berkenwoudestraat 22
3076 JA Rotterdam-Zuid
T  010 432 28 88
F  010 432 76 32