Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

website: sportprijzenweb.nl/top_sportprijzen

 Jarenlang een begrip in sportprijzen.

Sportprijzenweb bedrukt zelf de artikelen door middel van sublimatiedruk. Om uw bedrukking van de hoogste kwaliteit te voorzien ontvangen wij afbeeldingen c.q. logo's graag in EPS formaat (vector - lijnen) bestand. Hiermee kunnen wij de afbeelding zo groot of klein maken wat wenselijk is.

Bij een Pixel bestand (bv JPEG) komen er bij vergroting blokjes en is er altijd een achtergrondkleur. deze word dan mee gedrukt wat de kwaliteit niet ten goede komt. Simpele logo's kunnen door ons worden omgezet in EPS formaat, hiervoor zal vooraf goedkeuring van kwaliteit en kosten worden gevraagd.

Een afbeelding, dit kan een foto of een eigen ontwerp zijn, wordt afgedrukt op speciaal gecoat papier door middel van een inkjet printer welke is voorzien van sublimatieinkten. De afdruk wordt vervolgens aangebracht op het te bedrukken artikel. Door middel van een hittepers vergast de inkt en smelt samen met de coating welke op het materiaal aanwezig. Eenmaal afgekoeld zijn de gassen ingesloten in de polyester en vormt één geheel.

Voor vragen over de bestelling of de producten kunt u contact opnemen met Sportprijzenweb.nl via 0181-600700 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsnaam:Top Sportprijzen
Adres: Winterakker 22-24
Postcode: 3206 TG
Woonplaats : Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-600700
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.