Op zaterdag 6 april 2019 wordt voor de 25ste keer het J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse gehouden. Een heel gezellig, spannend en sfeervol toernooi waar elk jaar naar uitgekeken wordt.
Omdat het dit jaar een jubileum is hebben we, naast de bekende zaken zoals Panna, het Grote Schaakspel en de Popcorn en Suikerspin stand ook een aantal extra leuke activiteiten georganiseerd.

We zijn heel blij dat er dit jaar een grote afvaardiging van "De ChessQueens" naar ons toernooi zullen komen.
WGM Anne Haast, WIM Rosa Ratsma en Maaike Keetman zullen deelnemen aan het Invitatietoernooi.
WGM Bianca de Jong-Muhren zal 's middags een simultaan verzorgen waar iedereen aan kan schuiven. In de ochtend zal zij een workshop geven voor ouders en begeleiders, waarin ze o.a. zal ingaan op het begeleiden van jonge schaak(st)ers.

Tijdens de lunch worden de ChessQueens uitgedaagd door SV-Spijkenisse voor een Snelschaak-match(5 min pppp). Spektakel gegarandeerd.

Erika Sziva van Schaakwinkel 'De Beste Zet' zal met haar verkoop stand aanwezig zijn.

We zijn weer blij dat ook de gemeente vertegenwoordigd zal zijn. Wethouder Martijn Hamerslag zal bij de prijsuitreiking aanwezig zijn.

Het toernooi is geschikt voor elk niveau schaker, van huisschaker of schoolschaker tot landelijke top. Het is een van de grootste jeugdtoernooien van Nederland en er doen ook elk jaar spelers uit het buitenland mee.
jdekluyver/toernooi-info

Het toernooi wordt gehouden in onze clublocatie De Boekenberg, Markt 40.
Meer info over de locatie en route/parkeren via
Route en parkeer informatie informatie

Er wordt gespeeld in 6 leeftijdscategorieën. Waarvan de oudste voor spelers t/m 25 jaar en begeleiders is. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van een schaakvereniging en krijgen consumptiebonnen voor popcorn, ijs en suikerspin.

Tijdens het toernooi is er een invitatiegroep, bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren (aangevuld met andere landelijke topschakers).

"Wil je meedoen?" klik hier om je aan te melden.

We waarderen het heel erg als je het toernooi bekend maakt bij medeschakers. Daarom sturen we je op verzoek graag het logo van het toernooi op (voor op Facebook?). Daarnaast kunnen we ook het formulier met informatie opsturen dat we zelf ook gebruiken voor het aanmelden van spelers van onze vereniging (deze kan je dan ophangen op jouw vereniging of school). Alvast heel erg bedankt.

We zien je graag tegemoet op zaterdag 6 april 2019!

| toernooisite |