Inloggen

Inloggen

Na een gek half jaar was het eindelijk weer mogelijk om op de club te schaken met de jeugd. Maar in deze afgelopen periode heeft de jeugd van SV-Spijkenisse niet stil gezeten en heeft online het schaakbord gevonden. De winnaars van de jeugdgroepen zijn tijdens de eerste clubavond in het zonnetje gezet en hebben een prijs ontvangen!

In de hoofdgroep werd halverwege het online seizoen al duidelijk wie er aan de top kwam te staan. Met zijn agressieve openingen, riskant spel en zijn Fortnite dansjes wist Lavanan Ponnaiya (337) de eerste plaats te bemachtigen in de hoofdgroep! Vlak achter hem volgde zijn broer, Pathman Ponnaiya (302), en derde is Zayd Maes (94).

In tegenstelling tot de hoofdgroep, was het in groep 1 erg spannend wie de eerste plaats zou winnen. Het puntenverschil in de top 3 ligt erg dicht bijelkaar, maar met 4 punten meer is Luca van Deelen (284) eerste geworden! Lisa Verbunt (280) heeft hard gevochten voor haar punten en heeft een mooie twee plaats te pakken. Op de derde plaats is Dominick Burger (260) ook een geduchte tegenstander geweest!

Op de club is hij vaak een rustige jongen, maar in de online competitie was Keano van Deelen (144) heel strijdlustig. Zijn resultaat heeft dat ook laten zien en is eerste geworden in groep 2! Ook Siddarth Car (65) wist zichzelf omhoog te vechten in het moeilijke speelveld en is tweede. Voor Thijs Vissers (40) was het misschien een verrassing tijdens de prijsuitreiking, maar hij heeft toch echt de derde plek behaald!

Groep 3 is nog een erg jonge groep schakers, dus niet iedereen kon makkelijk schaken achter het beeldscherm. Gelukkig waren er wel drie schakers die leuk hebben meegedaan. Vooral Floris Griep (16) was erg actief in de competitie en heeft met de meeste punten groep 3 gewonnen. Tirza en Nathan zijn nog erg jong, maar hebben met hulp van hun broers en vader een paar keer leuk meegeschaakt!

Het online seizoen is weer voorbij en gelukkig kan er nu ook weer achter het bord worden geschaakt. Het is nog niet helemaal zoals vorige schaakjaren, maar langzaam maar zeker starten de jaarlijkse evenementen weer en komt de schaakwereld opnieuw tot leven. Ondanks alles, laten we er weer een gezond en vooral leuk schaakjaar van maken!

Alle foto's en het eindresultaat onder de 'lees meer' tag.

Winnaars Hoofdgroep (1.Lavanan Ponnaiya, 2.Pathman Ponnaiya 3.Zayd Maes)


Winnaars Groep 1 (1.Luca van Deelen, 2.Lisa Verbunt 3.Dominick Burger)


Winnaars Groep 2 (1.Keano van Deelen, 2.Siddarth Car 3.Thijs Vissers)


Winnaar Groep 3 (1.Floris Griep, Nathan en Tirza van Deelen)