Team 1 en 4 moesten zich deze ronde gezamenlijk verplaatsen naar Krimpen. De Pannekoe.

Team 1 deed goede zaken, niet in de laatste plaats door een goede invalbeurt, met 3 punten, door Djurre Vermeij.
Het team promoveert daardoor weer naar een Poule 2 in ronde 5.

De afgelopen maanden was Rotterdam het strijdtoneel van de landelijke Jeugd Club Competitie (JCC). Ons A team met (Ansh Jakhari, Job Verheul, Pascalle Monteny en Vinh Nuygen) was voor het 2e jaar ook weer van de partij wat al een prestatie op zich was. Alle topschakers van Nederland tot 21 jaar waren aanwezig. Tijdens de 4 lange zaterdagen (Sept, Okt en 2 in Nov) moesten onze talenten 2 lange partijen (100 min p.p.p.p + 10sec increment) per dag spelen.

Afgelopen zaterdag was alweer de derde speeldag voor de Jeugdclubcompetitie. Nadat Spijkenisse-A1 de vorige speeldag al een matchpunt geproefd had, ging het team weer in het Podium aan de Maas op het strijdtoneel voor meer. Hoewel dit jonge team niet meespeelt voor de prijzen, waken ze er wel voor om niet te degraderen. Elk punt is dus zeker mooi meegenomen!

Helaas konden ze niet op volle kracht aanwezig zijn, maar vonden ze een goede invaller in Vinh Nguyen Quang. De eerste wedstrijd van de dag mocht het team aan de tafel zitten tegenover de Waagtoren A1. Gaat dit jonge team weer matchpunten pakken?