Inloggen

Inloggen

Sporten, dansen, muziek maken, tekenen en zingen zijn leuk en belangrijk. Kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter!

Te weinig geld?
Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We betalen de contributie / lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Zo kan een kind meedoen!

Bijdrage aanvragen
Ouders kunnen zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener of het sociaal wijkteam. Als de aanvraag ingediend is, kan het kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. De contributie of het lesgeld wordt direct betaald aan de club of instelling waar het kind op les gaat.


>Kijk voor meer info op de website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/ 

>Bij de secretaris kun je de folder aanvragen. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.