Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond, tot 6 april, online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling
Aan alle leden:

UPDATE:

Vandaag (31 maart) is er een persconferentie geweest waarin is gemeld dat alle maatregelen die eerder tot 6 april golden (horeca, sportverenigingen, etcetera) worden verlengd tot 28 april.

Alle activiteiten in de Boekenberg komen in ieder geval tot en met 28 april te vervallen. Hou deze site in de gaten voor nieuwe meldingen.

Klik op "Lees meer" voor het oorspronkelijke bericht.

Het NOC*NSF heeft op donderdag 12 maart dit persbericht uit laten gaan.

ARNHEM (ANP) - De Nederlandse sportwereld ligt de komende weken stil. Sportkoepel NOC*NSF adviseert donderdag haar leden alle evenementen, zowel in de profwereld als de amateurwereld, niet door te laten gaan. De reden is de uitbraak van het coronavirus en de nieuwe maatregelen die donderdag in Nederland zijn aangekondigd.

Naast de sportwedstrijden zelf is het beter ook alle andere club bijeenkomsten in de sportwereld uit te stellen, aldus NOC*NSF. Daar vallen trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook onder.

Ook wij nemen hierin ook onze verantwoordelijkheid. Het bestuur heeft onderling overleg gehad en we zijn tot de volgende slotsom gekomen.

De clubavond en de trainingen bij de jeugd en bij de senioren worden met onmiddellijke ingang afgelast. De kenmerken van de schaaksport zijn nou eenmaal dat we elkaars stukken aanraken en gedurende langere tijd dicht tegenover elkaar zitten. Dit zijn bekende risicofactoren.

Alle activiteiten komen in ieder geval tot en met 6 april(nu dus 28 april) te vervallen. Hou deze site in de gaten voor nieuwe meldingen.

Ik hoop snel op betere tijden en ook dat het virus ons allemaal bespaard blijft. Hou je aan de richtlijnen en wees voorzichtig.

Met vriendelijke groeten,

Kees Verstraate