Beste leden van SV Spijkenisse,

De verschillende protocollen zijn ondertussen uit en bekend en heeft ook enkele gevolgen voor onze gebruikelijke zomeractiviteiten. Ten tijde van schrijven (23 juli) is er het volgende besloten:
  • Er is tijdelijk een aangepaste jeugdavond, waarin het protocol gebruikt wordt. Dit is mede om te kijken in hoeverre alles organisatorisch verloopt.
  • In verband met het schaakprotocol dat rapidschaak voor 18+ zeer dringend afraad, is er geen zomerschaak voor de senioren op vrijdagavond.
  • Op 4 september start de clubavond voor jeugd en senioren zoals gebruikelijk (indien er geen wijzigingen komen in de voorschriften).
  • De senioren krijgen via de mail, en deze site, op een later moment nog bericht op zaken om op te letten als wij weer volledig gaan beginnen. Één van de zaken zal een aanmeldingsplicht zijn.
Wij houden het nieuws nog altijd scherp in de gaten, en mochten er gevolgen voor de vereniging zijn naar aanleiding van verscherpte maatregelen in de toekomst, zal dit op de site geplaatst worden.