De gezelligheidsavond ging dinsdag van start. In de chess960 positie speelden:

prt_scr van 1e partijen gezelligheidsavond

Richard(Linksonder) – Daniel(Linksboven) en Wim(Rechtsonder) – Alex(Rechtsboven) tegen elkaar zoals hieronder te zien, de spelers konden elkaar horen en zien.
Na afloop van de chess960 werd er ook hand en brein gespeeld, de teams waren Daniel en Wim tegen Richard en Ariton. Dit was ook erg leuk!
In totaal zijn er al 8 leden binnen de Schaakvereniging Spijkenisse Discord Server, en ik raad u aan om ook even een kijkje te nemen

Na afloop vroegen wij even aan een paar deelnemers wat ze van de gezelligheidsavond vonden:
Daniel: “Nou, ik moet zeggen jongens, hartstikke leuk!”
Richard: “Zeker! Leuk!”
Wim: “Best wel leuk!”

En nu ik even, Ariton:

Ongeacht het feit dat er niet al te veel deelnemers waren op deze eerste gezelligheidsavond, durf ik alsnog te zeggen dat het een succes was. Het was een mooi moment toen de spellen van start gingen, de kenmerkende schaak stilte viel tussen de spelers, en je zag de typische schaak-focus van de spelers in hun ogen.

Ik hoop dat er op de volgende gezelligheidsavond meer mensen zijn! Stel gerust uw vragen aan Ariton of Alex als u die heeft.

De volgende gezelligheidsavonden worden georganiseerd op Maandag 21 en dinsdag 22 december vanaf 20:00.
Graag aan Ariton doorgeven op welke avond(en) je mee wilt doen.

Met vriendelijke groet,

Ariton