Alweer bijna 3 maanden kunnen we niet meer op onze locatie in de Boekenberg schaken en hebben we geschaakt via het onlineplatform lichess. Het lijkt er ook op dat binnensporten voorlopig nog niet wordt toegestaan voor de jeugd, dus zal onze clublocatie voor nu nog dicht blijven. Gelukkig is er nu weer goed weer op komst en kunnen we wel weer lekker in de open lucht schaken.

Komende vrijdag zal de eerste keer zijn dat we dit gaan organiseren, op de sportlocatie van SCO'63 aan de Plaatweg. Met lekker weer kunnen we sportievere schaakspelen spelen of even lekker voetballen op het veld, maar als het weer tegen zit kunnen we dus ook overdekt schaken. Er is genoeg mogelijk om er een leuke en vooral weer schakende middag van te maken!

Waar: Plaatweg 2A, 3202 LB Spijkenisse
Wanneer: Elke vrijdagmiddag
Tijd: 15:30 t/m 16:30 (uitloop tot 17:00)
Wie: Alle jeugd t/m 20 jaar

Hopelijk zie ik er weer een hoop van jullie komende vrijdag, ook de nieuwe leden en gasten die ik nog niet heb kunnen ontmoeten😉. Dus ook als je geen lid bent of je wilt een keer komen kijken, ben je van harte welkom!

Voor vragen of opmerkingen kan je mij het beste bereiken via tel./mail:

Steyn de lange
06-24215018