Inloggen

Inloggen

Afgelopen maandag werd het dan gelukkig definitief en worden de corona-maatregelen voor het schaken versoepeld! Na bijna 5 maanden kunnen we eindelijk weer schaken tijdens de reguliere jeugdclubavond op ons vertrouwde stekkie in de boekenberg. Vanaf komende vrijdag 21-05 om 18:30 is iedereen dus weer welkom om in de boekenberg te komen schaken!
 
Jeugdclubavond 
Elke vrijdagavond van 18:30 t/m 19:30
Markt 40, 3201 CZ, Spijkenisse (Ingang aan de achterzijde van de boekenberg)
 
Aanmelden en/of afmelden
Leden van de schaakvereniging hoeven zich niet aan te melden voor de clubavond. Voor de jeugdleden wordt er standaard een plekje gereserveerd 😄. Echter willen we wel vragen om je tijdig af te melden als je niet aanwezig zal zijn. Dit kan door een mail te sturen of via de website

Als je geen lid bent en je wilt graag naar de clubavond komen, meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je via de starterscursus meedoet op de clubavond hoeft dit alleen de eerste keer.
 
Maatregelen rondom covid-19
De maatregelen die zullen gelden tijdens de clubavond zijn vrijwel hetzelfde als afgelopen najaar. Anders dan afgelopen najaar zijn ditmaal wel alle jeugdschakers t/m 20 jaar welkom. Het volledige protocol voor tijdens de clubavond kunt u alvast hier terugvinden. 
 
Jeugd clubavond competitie
De wintercompetitie was bijna afgerond voordat we moesten sluiten, dus om dit eerlijk af te sluiten zullen we minimaal 1 speelronde spelen gevolgd door de beslissingspartijen. Hierna zal er een verkorte versie van de zomercompetitie worden gespeeld. Tijdens de jaarlijkse afsluiting op 11-07 zullen de prijzen voor beide competities worden uitgereikt. 
 
Hopelijk heb ik jullie voor nu voldoende geïnformeerd, maar als er nog vragen of opmerkingen zijn hoor ik het graag. Dan zie ik jullie graag vrijdagavond weer op de clubavond om met zijn allen weer te gaan schaken!