Inloggen

Inloggen

Beste schaakleden, ouders, begeleiders, vrijwilligers, relaties en schaakvrienden,
 
Een hele lijst aan mensen om te benoemen. Dat is dan ook wat een vereniging een sterke vereniging maakt, de mensen in en rondom de vereniging heen.
Is dat eenvoudig om te realiseren of te handhaven? Absoluut niet, zeker niet als de situatie niet zo makkelijk is voor sportverenigingen.
De afgelopen twee jaar waren dan ook een ferme uitdaging voor iedereen, privé, werk en in het sporten.
Lock-downs in allerlei wisselende vormen, soms anders voor seniorschakers dan voor de jeugd.
Toch kan ik zeggen dat wij het niet slecht hebben gedaan met z’n allen.
Is alles goed gegaan? Zeker niet, maar dat is niet erg, zolang we maar blijven proberen om er samen het beste uit te halen.
Schroom niet om jouw opmerkingen, positief en mindere, en eventuele verbeterpunten bij het bestuur neer te leggen.
 
In het komende jaar zullen we weer voor een aantal nieuwe uitdagingen komen te staan, en is dus alle hulp, meedenken/doen, welkom.
Zodra we daar meer informatie over hebben zullen we die delen, op de website, via de mail of anderszins.

Ook nu is al duidelijk dat de reguliere clubavond tot middag januari niet mogelijk zal zijn, maar we werken aan een aantal alternatieven voor o.a. de jeugd tijdens deze vakantieperiode en voor begin 2022.

Voor de periode daarna blijft het koffiedik kijken, of beter gezegd, afwachten welke opening er door de regering gespeeld wordt, en wat dat voor ons in het middenspel gaat betekenen. Komen we al snel in een positief eindspel, of wordt dit een hele lange partij. Dat is afwachten.

Laten we daarom hopen dat de situatie rondom Corona, en de mogelijkheden voor de amateursport, snel gaat verbeteren zodat we in het komende jaar weer fysiek achter de borden kunnen plaatsnemen. Het zou mooi zijn als de clubavond weer kan worden opgestart, en dat de geplande evenementen en toernooien weer door mogen gaan.

Het allerbelangrijkste is dat ik wens dat het met jullie allemaal goed gaat, en de feestdagenperiode een fijne tijd gaat zijn.
Daarom wil ik iedereen, namens het gehele bestuur, prettige feestdagen, en alvast een gelukkig 2022 toewensen.

Eric de Lange
Voorzitter