Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond, tot 6 april, online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

Kalender

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Rijswijk 2 - Spijkenisse 2 gecancelled
Zaterdag 28 Maart 2020, 13:00 - 19:00
Hits : 53

Belangrijke mededeling voor de jeugdleden, seniorleden, ouders en begeleiders van Schaakvereniging Spijkenisse n.a.v. de CORONA adviezen van RIVM en KNSB.

 

Alle clubavond/middag activiteiten, competitiewedstrijden(RSB/KNSB/GHC), trainingen en evenementen van SV-Spijkenisse(snelschaak kampioenschap) en van de RSB(JCK) zijn tot en met 31 maart afgelast. (let op uw mailbox voor verdere berichten)

 

Voor vragen kunnen sv-leden een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (senioren) of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (jeugd)

Zie onderstaand bericht van de Schaakbond

 

Van: Bondsbureau KNSB <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Verzonden: vrijdag 13 maart 2020 14:27
Aan: Bondsbureau KNSB <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: Communicatie rond coronavirus voor schaakverenigingen

 

20/20211

 

Aan de schaakverenigingen

t.a.v. de voorzitters, secretarissen, jeugdleiders en contactpersonen

 

Geacht bestuur,

 

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast. Aansluitend op deze maatregelen adviseert de KNSB u om alle activiteiten van uw club tot en met 31 maart af te gelasten, ook als aan deze activiteiten minder dan 100 personen deelnemen. Het gaat dus om de clubavond (of middag of ochtend), en ook om trainingen, bijeenkomsten etc.