Wie worden de opvolgers van Fabian van Buuren en Richard Koopman?

Op vrijdag 7 juni is het (eindelijk) tijd voor het jaarlijkse clubkampioenschap snelschaken en snelschuiven.
Voor het snelschaken zullen de sterkste deelnemers 7 rondes spelen met een tempo van 3 minuten per persoon met een increment van 2 seconden. Zij spelen er ronde twee partijen.
Voor het snelschuiven zullen de deelnemers 7 rondes spelen met een tempo van 7 minuten per persoon met een increment van 3 seconden. Zij spelen per ronde één partij.

Apart aanmelden is voor senior-leden van de vereniging niet nodig. De competitieleider ziet u graag verschijnen.
Ook jeugd/aspirant-leden worden aangemoedigd een keer mee te doen. Als zij dat willen doen, en niet al meespelen met de senioren-competitie, meld je dan op de dag zelf aan bij de competitieleider, Werner Hübner, die op deze vrijdag ook achter de bar zal staan.