Inloggen

Inloggen

Op zaterdag 16 januari mocht SV Spijkenisse wederom aantreden voor de KNSB competitie. Ronde 3 en 4 stonden op het programma. HMC den Bosch 1 en MuConsult Apeldoorn 1 waren deze keer de tegenstanders. De eerste speeldag konden we nog voor een verrassing zorgen door Groningen 1 te verslaan. Nu werden we beide ronden afgedroogd. Wel was er persoonlijk succes voor Ansh.

Op zaterdag 19 december 2020 stonden de eerste en tweede ronde van de online KNSB competitie op het programma. Door Corona heeft de KNSB besloten om de competitie online te organiseren via chess.com. Met een team van vijf spelers per ronde speelt iedereen een keer met wit en zwart. Het speeltempo was 10 minuten per persoon per partij met 2 seconde per zet erbij.

SV Spijkenisse 1 mocht het de eerste speeldag opnemen tegen LSG 1 en Groninger Combinatie 1. Twee sterke teams uit de Meesterklasse waar wij met dikke cijfers van konden verliezen gezien het onderlinge krachtsverschil op papier (gemiddeld meer dan 250 ratingpunten meer). SV Spijkenisse verkocht hun huid echter duur en zorgde voor een verrassing.