Afdrukken
Categorie: Interne competitie
Hits: 393

Op 8 februari was, vlak voor verschillende externe wedstrijden, de prijsuitreiking van de eerste helft van de competitie van de senioren.

In de D-categorie werd Klaas Mol met een flinke voorsprong eerste. Zijn rating was ook zoveel toegenomen dat hij voor de zomercompetitie geplaatst is in de C-categorie.
Tweede in de groep werd Rienk Pluim. Ondanks het feit dat hij vaak afwezig was, had hij gewonnen van de andere spelers van zijn categorie.
Steef Peek haalde het net niet.


In de C-categorie werd Thomas Panneman eerste. Ook voor hem geldt dat zijn rating dusdanig was gestegen dat hij een categorie hoger plaats mag nemen  in de B-categorie.
De tweede plaats was voor Simon van der Beek. Hij bleef Savoljub Reljic nipt voor.

In de B-categorie waren er vanaf het begin maar twee serieuze gegadigden en zij maakten het ook waar.
De eerste plaats werd, afgetekend, gewonnen door Richard Koopman.
Job Verheul werd tweede met ook ruim 200 punten meer dan de nummer drie.

In de A-categorie was de nummer één geen verrassing. Erik Both werd met een voorsprong van maar liefst 450 punten winterkampioen van de schaakvereniging.
De strijd om de nummer twee was spannender, met drie spelers die binnen 50 punten van elkaar zaten. Steyn de Lange zat net aan de goede kant van de streep en kreeg de tweede plaats.

Naast deze prijsuitreiking was er ook nog een speciaal gegeven.
Op 1 januari bereikte Wilmar Meijer de mijlpaal van 40 jaar lidmaatschap van de schaakvereniging. Hij kreeg hiervoor een oorkonde uitgereikt.
De foto is te vinden op onze Facebook-pagina.