Vorige week op 04 december was weer het jaarlijkse Sinterklaasschaken, waar ook dit jaar weer veel jeugd kwam schaken in een feestelijke sfeer! Dit jaar hadden de schaak pieten het helaas te druk zo vlak voor pakjesavond, dus konden ze helaas niet van de partij zijn. Gelukkig waren er wel jonge pietjes naar de club gekomen die ook leuk hebben meegeschaakt!

Onder het genot van strooigoed en chocomel, ging de jeugd schaken met allerlei gekke schaakregels. Van weggeefschaak tot atoomschaak, van de feestpionnen tot 123-schaak, er was voor ieder wat wils. Aan het einde van de avond ging iedereen met één of meerdere prijsjes naar huis en een lekkere chocoladeletter. Ook de jeugd vrijwilligers van het afgelopen seizoen werden bij het einde in het zonnetjes gezet!

Het was zeker weer een succesvolle avond! Gelukkig kunnen we nog nagenieten van de avond en staan er een paar hele leuke foto's op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/SchaakverenigingSpijkenisse/

Op vrijdagavond 23 oktober is weer een spookachtige clubavond, dan is namelijk het Halloweenschaak!
Wees niet te laat. De deuren gaan om 18.15 open
Iedereen mag verkleed komen.
Er zijn prijsjes voor wie het leukst verschijnt op deze schaakavond.

Kan je niet komen? Vergeet je dan niet af te melden op de website van de vereniging of per mail/telefonisch. Dan houden we rekening met de snacks. Glibberige ogen, bloedsiroop en giftig Takkesap.