• Jeugd zomerschaken

  Ook tijdens de zomervakantie is de club weer open voor de jeugd en geïnteresseerden om te komen schaken. Op vrijdagavond van 18:30 t/m 19:30 is iedereen welkom om te komen schaken in de boekenberg. Tijdens dit uur gaan we uiteraard schaken en oefenen we met verschillende schaakspelletjes, maar als er veel animo is gaan we ook kijken of we af en toe kunnen trainen of iets extra's doen!

  Lees meer: Jeugd zomerschaken

 • Schaken overdag

  Elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur is er schaken overdag. Het is vrijblijvend en voor iedereen, dus ook niet leden.

 • Facebook

  klik hier voor de Facebook pagina van de vereniging.

 • Online schaken

  Afgelopen seizoen zijn we steeds meer online gaan schaken. Gelukkig kunnen we nu weer op de club schaken, maar er zijn een hoop jeugdschakers die het online schaken erg leuk vonden! Hieronder een kort overzichtje met de online schaakactiviteiten van Sv Spijkenisse:

  Lees meer: Online schaken

De teamleiders, arbiters  en wedstrijdleiders,  van de 3 KNSB, de 3 RSB-8tal, en de vier RSB-4tal teams, kwamen deze zondagmiddag in Spijkenisse samen om de start in te luiden.

In het zonnetje op het terras van Tapas restaurant Olijf, onder het genot van een drankje werden vele onderwerpen besproken. Schaakregels, anekdotes, ideeën uitgewisseld, maar vooral werd het een gezellige middag.

Zoals aangegeven in de  Whatsappgroep: Voor herhaling vatbaar.